Bo med oss!

Kul att du är intresserad! För tillfället är alla rum och lägenheter upptagna. När något blir ledigt kommer vi att lägga upp ett ansökningsformulär här. Om du vill bli uppdaterad om vad som händer i huset så kan du anmäla dig till vår mejllista. Anmäl ditt intresse nedan!

Illustrationsplaner för lägenheterna i pdf finns här.
Obs att dessa inte visar 800m2 källare.. 🙂

Hyrlägenheter

Vi har totalt fyra hyrlägenheter i föreningen men just nu är alla upptagna.

Rum med loft

Vi har sex hyrrum i huset som ligger i korridoren på plan 1. Dessa delar kök och badrum och har så klart tillgång till alla gemensamhetsytor.

Har vi någon bostadskö för hyreslägenheter? Nej, men en mejllista!

Om du vid ett tidigare tillfälle har ansökt via vårt intresseformulär, inte kommit vidare, och nu är intresserad av ett nytt boende så kommer du att behöva fylla i informationen igen i en ny ansökan. Vi vill inte spara mer information än vi behöver. Se vår GDPR-policy. Du får en kopia på din ansökan skickat till din mejl när du skickar in, så för att slippa formulera om dig om du behöver söka på nytt så kan du leta upp mejlet och utgå från det nästa gång!

Kortare formulerat – vi har ingen kö för uthyrning och mejllistan är vår metod för att nå ut!

Går det att köpa in sig i BRF:en?

Vi har i dagsläget inga bostadsrätter till salu, och vi för heller ingen kö för försäljning av BRF:er. Skulle det bli aktuellt kommer vi annonsera för det.

Work away hos oss

Vill du komma och besöka oss under kortare tid och prova på livet i kollektivhus? Under vissa perioder erbjuder vi work-away-möjlighet (att under kortare tidsperiod arbeta mot logi). Detta sker via vår annons på Workaway. Kommunikation och frågor om detta sker via den plattformen! Just nu har vi dessvärre inte möjlighet att ta emot work away volontärer!